Inschrijven  |  Wijzig gegevens  |  Afhalen 24/7  |  Inloopspreekuur  |  Contact
Pilservice
De anticonceptiepil moet u elke dag slikken. Daar kunnen wij als apotheker weinig aan veranderen. waar wij wel voor kunnen zorgen is dat u de pil altijd in huis heeft. Op tijd en zonder al te veel moeite. Hier kunt u namelijk een Pil-abonnement afsluiten. Elke gewenste periode ligt uw anticonceptiepil dan automatisch voor u klaar. Zonder herhaalrecept en zonder extra kosten. Zelfs bezorgen behoort tot de mogelijkheden.

Pilservice
De Pilservice is bedoeld voor clienten van de DiemerApotheek die al eerder bij ons de pil hebben gehaald. Als u de pil nog nooit bij ons heeft gekregen of als u wilt wisselen van pilsoort, dan moet er eerst een recept bij uw (huis)arts worden aangevraagd.

Hoe werkt de pilservice?
Wilt u zich aanmelden voor deze service dan kunt u zich hier inschrijven. Na invullen van alle gegevens kunt u aangeven wanneer u de pil voor het eerst wilt ontvangen en voor hoeveel maanden u deze wilt ontvangen. Vervolgens krijgt u telkens een herinnering wanneer de pil weer voor u klaarligt.
Wanneer u zich al heeft ingeschreven, dan kunt u hier inloggen. Dit kunt u doen om bijvoorbeeld uw gegevens, herinnerperiode of pilsoort (na een recept van uw arts) te wijzigen.

Betaling
Voor vrouwen tot 21 jaar wordt de anticonceptiepil door alle verzekeringsmaatschappijen vergoed. De kosten declareren wij rechtstreeks. Boven de 21 jaar kunnen wij bij een aantal maatschappijen de nota direct opsturen.

Moet er voor uw pil worden (bij)betaald, dan is ook dat met een machtiging eenvoudig te regelen.

Veel gestelde vragen over de pil
Heb je nog vragen over de anticonceptiepil? Door op onderstaande link te klikken, vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen en hun antwoorden. Neem bij twijfel altijd contact op met de apotheek of met de huisarts.

Waarom haalt u de anticonceptiepil in onze apotheek?
  1. Wij controleren altijd op eventuele ongewenste wisselwerkingen met andere medicijnen die u gebruikt.
  2. Indien nodig overleggen wij daarover met uw (huis)arts.
  3. Voor al uw vragen over de pil staan wij altijd voor u klaar.

Bestel nu makkelijk uw geneesmiddelen via internet.

Lees verder >
 
Voor spoedrecepten buiten onze openingstijden.

Lees verder >