Inschrijven  |  Wijzig gegevens  |  Afhalen 24/7  |  Inloopspreekuur  |  Contact
Synchroniseren
Vindt U het ook zo lastig, dat de ene keer het ene geneesmiddel op is en de volgende keer het andere?

Wat kunnen wij voor U betekenen?
Wij kunnen voor al Uw geneesmiddelen synchroniseren, zodat U voortaan alles tegelijk en voor dezelfde periode, gewoonlijk 3 maanden, meekrijgt (uitzondering op deze periode zijn bijvoorbeeld de slaap- en angstmiddelen; deze mogen voor maximaal een maand).

Wat kunt U van onze medicijnconsulent verwachten?
Zij maakt met U een afspraak bijvoorbeeld in de apotheek of bij U thuis en inventariseert de hoeveelheid geneesmiddelen die U nog in huis heeft en bepaald hierop de hoeveelheid die nodig is om al Uw geneesmiddelen gelijk te laten lopen.

Zij geeft aan Uw arts door dat de geneesmiddelen gesynchroniseerd zijn, zodat in het vervolg U al Uw geneesmiddelen op dezelfde tijd en voor een gelijke periode aan kunt vragen.

Daarnaast kan zij voor U een inname-schema voor Uw geneesmiddelen opstellen, zodat U weet op welk tijdstip U Uw geneesmiddelen moet innemen.

Hoe kunt U dit regelen?
Na overleg met Uw arts of doktersassistente kunt U contact opnemen met onze medijnconsulente. Tel: 0206901880. U kunt haar bereiken van ma t/m vrij (behalve donderdag) van 9:00 - 11:00 uur voor een afspraak voor synchroniseren van Uw geneesmiddelen.
Bestel nu makkelijk uw geneesmiddelen via internet.

Lees verder >
 
Voor spoedrecepten buiten onze openingstijden.

Lees verder >