Inschrijven  |  Wijzig gegevens  |  Afhalen 24/7  |  Inloopspreekuur  |  Contact
Reisadvies
Als u op reis gaat naar een gebied waar u gezondheidsrisico's loopt, dan kunnen wij u adviseren welke injecties / tabletten u nodig heeft. Deze service geldt alleen voor mensen die ingeschreven zijn bij de DiemerApotheek. Belangrijk is dat u tenminste 4 weken voor het geplande vertrek contact met ons opneemt. De procedure is als volgt:

  1. U haalt een reisformulier bij ons in de apotheek, of u vult het in bij Reisadvies Aanvraag.
  2. U vult dit formulier in en levert dit tenminste 4 weken voor vertrek bij ons in.
  3. Wij stellen het advies op (volgens de richtlijnen van de Wereld Gezondheids Organisatie). In de mmeste gevallen vragen wij voor u het recept aan. Werkt uw huisarts elders dan kunt u met ons advies zelf een recept aanvragen.
  4. Wij bellen u op (of sturen u een e-mail) zodra het advies is opgesteld. De injecties / tabletten liggen na overleg met uw huisarts klaar in de apotheek. Maak direct een afspraak met de doktersassistent(e). U hoort van ons wat het ideale inentschema is.
  5. U maakt een afspraak met de doktersassistent(e). Vlak voor de afspraak kunt u de injecties en/of tabletten in de apotheek ophalen. Neem in ieder geval, als u dit heeft, een vaccinatiepaspoort mee.

NB: Voor sommige landen is het nodig om een officiële verklaring te hebben dat u tegen gele koorts bent ingeënt. Dit geldt voor enkele landen in Zuid-Amerika en West-Afrika.
Dit kan in Gezondheidscentrum Diemen-Noord en bij dokter Teszler.
Of u kunt hiervoor terecht bij o.a. de KLM Health Services, ggd of tropenpoli in het AMC.

Bestel nu makkelijk uw geneesmiddelen via internet.

Lees verder >
 
Voor spoedrecepten buiten onze openingstijden.

Lees verder >